...voor een vaste prijs

In ons Oosters buffet restaurant kunt u onbeperkt genieten van een internationaal en veelzijdig buffet voor één vaste prijs. Het buffet biedt een royale keuze uit verfijnde warme en koude Japanse-, Chinese gerechten. Een breed scala aan voorgerechten en een uitgebreid dessertbuffet completeren het geheel. De presentatie is smaakvol en de gerechten worden steeds bijgevuld, dus altijd vers!

Iets te vieren of gewoon gezellig dineren?

Maandag, woensdag en donderdag is er de "Dinette" en tijdens het weekend de "Dinch Royal". Vanaf 1 januari 2023 zijn wij voortaan de dinsdag GESLOTEN (m.u.v. feest- en "speciale" dagen). We staan open voor eventuele speciale wensen. Op dinsdag 5 december 2023 zijn wij overigens wel geopend!!

Dinette

Elke maandag, woensdag en donderdag (m.u.v. feest- en "speciale" dagen) serveren wij vanaf 17.30 uur een zeer rijk oosters buffet met o.a. Japanse Teppan-Yaki gerechten, sushi, diverse salades, voorgerechten en afsluitend een fantastisch dessertbuffet. Indien er van een drankenarrangement gebruik gemaakt gaat worden, dit gaarne voor aanvang van het buffet of bij de reservering doorgeven. Restaurant Paradijs Oosterhout behoudt het recht om op ieder moment het drankenarrangement te weigeren, wijzigen of tussentijds stop te zetten. Dit i.v.m. de wettelijke regels Sociale Hygiëne ter voorkoming van misbruik alcoholische dranken! Tevens vernemen wij graag, i.v.m. de te reserveren ruimte in ons restaurant, of er minder valide gasten (rolstoel of rollator e.d.) en of kinderwagens bij het gezelschap zijn.
  

prijs per couvert:    
Volwassenen exclusief dranken   €28,90
inclusief 2 uur drankenarrangement (vooraf aangeven)*   €38,90
inclusief 3 uur drankenarrangement (vooraf aangeven)*   €40,90
inclusief 4 uur drankenarrangement (vooraf aangeven)*    €42,90
Kinderen tot 1,40 meter excl. dranken   €14,50
Bij verspilling berekenen wij een toeslag!    

 

Dinch Royal

Iedere vrijdag vanaf 17:30 uur, zaterdag vanaf 16.30 uur en zondag vanaf 16:00 uur (m.u.v. feestdagen), kunt u genieten van een zeer "Royal" oosters buffet met o.a. een keuze uit diverse voorgerechten, salades, Japanse Teppan-Yaki-  en sushi gerechten en een nu nog uitgebreider warm- en dessertbuffet. Met feestdagen zijn er afwijkende openingstijden en prijzen. Ook voor grote gezelschappen kunnen wij u aangepaste openingstijden aanbieden. Neem hiervoor gerust contact met ons op 0162-429813. Drankenarrangement gaarne voor aanvang van het buffet of bij de reservering doorgeven. Restaurant Paradijs Oosterhout behoudt het recht om op ieder moment het drankenarrangement te weigeren, wijzigen of tussentijds stop te zetten. Dit i.v.m. de wettelijke regels Sociale Hygiëne ter voorkoming van misbruik alcoholische dranken! Tevens vernemen wij graag, i.v.m. de te reserveren ruimte in ons restaurant, of er minder valide gasten (rolstoel of rollator e.d.) en of kinderwagens bij het gezelschap zijn.

 

prijs per couvert:    
Volwassenen exclusief dranken   €30,90
inclusief 2 uur drankenarrangement (vooraf aangeven)*   €40,90
inclusief 3 uur drankenarrangement (vooraf aangeven)*   €42,90
inclusief 4 uur drankenarrangement (vooraf aangeven)*    €44,90
Kinderen tot 1,40 meter excl. dranken   €15,50
Bij verspilling berekenen wij een toeslag!    


*Drankenarrangement
Met ons drankenarrangement kunt u voor een bepaalde periode, 2-,3- of 4 uur, vrij bestellen uit het normale drankenassortiment (m.u.v. buitenlands gedestilleerd, andere dan huiswijnen en Japans- , Chinees- en categorie "S" speciaal bier). Bij verspilling berekenen wij een toeslag. Maximaal 1 consumptie p.p. per keer bestellen. Gaarne het drankenarrangement voor aanvang van het buffet of bij de reservering doorgeven en het drankenarrangement geldt voor het hele gezelschap. Restaurant Paradijs Oosterhout behoudt het recht om op ieder moment het drankenarrangement te weigeren, wijzigen of tussentijds stop te zetten. Dit i.v.m. de wettelijke regels Sociale Hygiëne ter voorkoming van misbruik alcoholische dranken!

Paradijs Oosterhout | Website realisatie: ©2019 Twototango voor Rekker bv Panningen